Преди дни българската танцьорка Деница Икономова и партньорът й Лоран Местре спечелиха френското ТВ риалити „Танцувай със звезди”. Това е третата поредна победа на Деница Икономова в шоуто.

Лоран Местре е манекен и пътешественик. Той беше фаворит още от началото на конкурса, но имаше предимството да се учи от най-добрата, написа списание „Гала” ден след финала на конкурса.

Деница Икономова

Деница Икономова е родена в Кюстендил- през януари 1987 г., но от малка живее, учи и тренира в София. Когато е на 15 години, семейството й се мести в Канада и постъпва в танцовото училище в Монреал. Майката на Деница е от Кюстендил- архитект Надежда Парталева, бащата- Жанин Икономов е от Видин, има и брат- Павел, който е музикант.

До 2005 г., Деница Икономова участва в различни състезания в САЩ, с Christian Millette, екс-шампион на Канада в латино и стандартните танци в категорията за аматьори, са 2-ри на World 10 Dances и 3-ти на латинотанците в Хонконг.

По време на първия национален шампионат за професионалисти – СТТ и ЛАТ, проведено през м. юни 2011, Деница и Милете стават шампиони за България в ЛАТ.

През 2011 г. тя прави фурор в „So You Think You Can Dance“ – едно от най-гледаните тв предавания на Американския континент.

denitsa1

След третата си победа в едно от най-рейтинговите предавания във Франция Деница Икономова се радва на изключителен успех в страната. Последователите и във Фейсбук са nad 69 000 души.

Пред сайта melty.fr българката разказва за славата, успеха и новите проекти.

– Първо, да те поздравим за третата ти поредна победа в „Танцувай със звездите”! как се чувстваш?

– Благодаря! Все още не мога да повярвам. Мислех че е невъзможно да спечеля за трети пореден път. Дори мислех, че това е малко нечестно за Лоран. Много съм доволна от финала, а Лоран се раздаде на 200%.

– Как премина сезонът с Лоран Местре?

– Беше един много необикновен сезон на „Танцувай със звездите”. Лоран е много симпатичен човек, очарователен, работи здраво, въпреки многото си ангажименти. Нито веднъж не се оплака, дори напротив, винаги се усмихваше. Винаги оставаше 1-2 часа допълнително след тренировка. Наистина работи много здраво.

– Кой от трите ти сезона в шоуто беше най-добър?

– Не мога да кажа… Не мога да кажа, че единият е бил по-голямо приключение от другия. Всеки път преживяванията са напълно различни. Всяко приключение е уникално.

– Според слуховете с Раян Бенсети сте двойка. Какво се случва между вас двамата?

– Много сме близки, но предпочитам да не говоря за това, за да не се създават нови слухове и истории около нас. С Раян сме се концентрирали върху професионалните си отношения, а личното си остава лично.

– Какъв партньор си пожелаваш за следващия сезон на „Танцувай със звездите”?

– Аз лесно се адаптирам към хората и обичам предизвикателствата. Пожелавам си някой с добро чувство за хумор като Жамел Дебуз (актьор, носител на награда „Сезар” бел.ред.). Във всичките си избори в живота се оставям на течението.

– След участието ти в „Танцувай със звездите” се радваш на огромна популярност. Как се живее със славата?

– Опитвам да не мисля много за това. Идвам от България, която е малка страна. Не съм си и представяла, че може да стана толкова известна. Аз съм човек като всички останали, здраво стъпила на земята. Харесва ми, когато хората идват да се снимат с мен или да ми искат автографи, но оставам себе си.

– Възможно ли е да станеш част от журито на „Танцувай със звездите”?

– Оо, не, не! Все още не се чувствам готова. Харесва ми да съм сред танцьорите. Искам да танцувам във всяко издание на шоуто!

– С какво ще занимаваш след края на шоуто?

– Честно казано предпочитам да съм пред камера или зад нея. Мисля си за режисура или нещо отново свързано с изкуство. Захванала съм се с няколко проекта, които засега предпочитам да запазя в тайна. Сега предстои и турне с всички участници от шоуто. Ще участвам и в множество танцови конкурси. Ще бъда съдия и в конкурс за красота… Предстои ми една много натоварена година.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук