В родината на Адолф Хитлер близкородственото размножаване било много разпространено. Кръвосмешението между братовчеди, братя и сестри, племенници, чичовци и подобни не били изненада за никого.

Хитлер

Лидерът на Третия райх знаел това много добре и се страхувал да стане баща.

Хитлер

Някои исторически източници обаче твърдят, че Хитлер все пак е имал деца. Всъщност нацисткият лидер бил обикновен буржоа, с уважение към семейните ценности. Твърди се, че освен всичко друго той много обичал децата.

СПОРЕД БРИТАНСКИТЕ УЧЕНИ

Преди няколко години британското списание The Globe публикува сензационен материал. В статията бяха разгледани различни варианти за това къде, кога и с кои жени Адолф Хитлер е бил и дали има наследници от тях.

Хитлер

Към този момент няма 100% доказателство за това, но има много факти, които не изключват възможността нацистът да има деца. Психолози, разследвали всички приписвани на Хитлер черти, не изключват отклонения от нормите при сексуалния му живот.

Хитлер

Всъщност Хитлер имал не повече любовници, отколкото всеки нормален мъж.

НЕПРИЗНАТИТЕ ДЕЦА НА ХИТЛЕР

Още в началото на своето съзряване, Адолф имал връзка с германката Хилда Локам. Предполага се, че детето, което родила малко по-късно, било именно наследника на фюрера.

Хитлер

Какво се е случило с детето и с майката никой не знае.

Вторият му наследник може би е родила Жан-Мари Лорет. По време на Първата световна война редник Хитлер бил изпратен във Франция, където се запознал с местно момиче. Аферата може би е довела до раждането на наследник на лидерът на нацистка Германия.

Хитлер
на снимката: Адолф Хитлер и синът на Жан-Мари Лорет

По-късно синът на Лорет и Хитлер дори издал книга, която се нарича „Баща ти се казва Хитлер”.

ПРОЕКТ „ТОР”

След оглавил Третия райх, Хитлер стартирал таен проект – „Тор”. Планът предвиждал да се народят хиляди верни и гениални последователи на фюрера – истински арийци.

Хитлер

Млади и здрави немски жени, на възраст между 18 и 27 години, били избрани за „оплождане”.

Хитлер

На бял свят се появили 22 бебета. Първоначално те били закарани в секретната лаборатория 1146.

През 1945г. тази „ферма” за изкуствено възпроизвеждане на арийско потомство била евакуирана.

Хитлер

„Децата на Хитлер” били раздавани на селяни в цялата държава. Много от тях може да се окажат внуци на фюрера.

 СИН ОТВЪД ОКЕАНА

Предполага се, че Адолф Хитлер имал законен син, който дори за кратко живеел с него. Той се казва Варнер Шмит и живее в Съединените щати.  През годините са съхранени много снимки, на които се вижда момчета, застанало до майка си и баща си.

Хитлер
на снимката: Гели Раубал

Шмит дори пази спомени за баща си – за любовта му към сладкишите, за страха му от паяци и други подобни неща. Твърди се, че майка му е била племенницата на Хитлер – Гели Раубал. Явно, че и нацистът не е успял да устои на изкушението от кръвосмешение.

Разказва се, че към Гели Хитрел изпитвал огромна страст. А каква е нейната съдба – или се е самоубила, или са я „самоубили”. Когато останал полусирак Варнер бил едва на 5 години. След това грижите за него поели няколко немски бавачки.

Хитлер
на снимката: Гели Раубал

Последният път, в който момчето видяло баща си, бил преди Втората световна война. През 1951г. Шмит емигрирал в САЩ и скрил корените си.

Хитлер

Сега обаче той е готов да даде генетичен материал, за да докаже, че Адолф Хитлер е неговият баща.

 

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!