Той беше умният, музикално талантлив младеж, който често бе жертва на братята си. Да, става дума за малкия сладур Дюи от сериала „Малкълм“.

Поредицата радваше зрителите по цял свят в продължение на шест години – от 2000 до 2006-а. Ситкомът е носител на седем награди „Еми“. Шоуто бързо придобива широк зрителски интерес, започвайки с публика от 23 милиона за първия и 26 милиона за втория епизод.

Дюи бе любимецът на всички. Малчуганът, който е на 8 години в началото на поредицата, пише мюзикъли, свири на пиано и е печелил купи заради своята музикалност. Има способности, но никой в семейството не му обръща внимание, но той се смята за любимец на всички.

Когато сериалът спира да се излъчва актьорът Ерик Пер Съливан е на 14 години. Част от колегите му продължават кариерата си в други продукции като безспорно най-голям успех има бащата Хал, изигран от Браян Кранстън. Той става изключително популярен с ролята си на учителя по химия, болен от рак, който започва производството на наркотици в сериала „Breaking Bad“.

Ерик Пер Съливан продължава да се занимава с кино след сериала, но с малки и не много успешни роли в различни продукции. Проявява се и само с гласа си, като озвучава Шелдън в анимацията „Да намериш Немо“.

Dewei

В момента Съливан е на 26 години и от седем години не се занимава с кино.  Последният филм, в който участва, е Twelve. С какво се занимава в момента, обаче не е известно на широката публика. В последните месеци негови снимки могат да бъдат видяни в профила му в Instagram. На тях той изглежда доста различно в сравнение с образа си на Дюи.

Dewei1

За още интересни статии и материали харесайте страницата на Debati.bg във facebook!

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!