През 1994 година разбирачите от женски прлести и сексапил направиха шокиращо откритие и продължиха да го утвърждават цяла година, защото тогава излязоха цели 8 части /всичките/ от еротичната поредица с идиотското име „Емануела в космоса“.

Никой не помни дали там покрай креватните сцени изобщо ставаше дума за космос, но няма спор, че младата актриса, която се въплъти в персонажа на Емануела, със сигурност накара ценителите на еротиката да се опулят и да забравят, че филмите имат нещо, наречено сюжет. Самият сюжет впрочем може и да е бил добър, но още не съм срещнал някой, който е в състояние да го възпроизведе, защото когато Криста Алън се развихри на екрана, въпросите и забележките отпадат.

Криста е родена през 1971 година във Вентура, САЩ. Първо искала да стане детска учителка и взела съответното образователно ниво в Университета на Тексас, но после решила да опита актьорска кариера /едно мъдро решение, което нормалните мъже подкрепят/. Първата й роля на екран е именно Емануела, но тя бива забелязана и започва да се подвизава из сериалите. През 2000 – 2001 става известна и с ролята си в „Спасители на плажа“, където пак изглежда така, че с лекота може да убеди невъоръжен мъж да пробва й донесе главата на сибирски тигър.

Криста участва и в няколоко широкоекранни филма, но така и не успява да пробие до върха в киното. Затова пък в сериали и поредици се скъсват да я викат и тя има роли от всякакаво величина в общо в 35 различни сериала.

Състоянието, което натрупва, се оценява на около 4 милиона долара. Не е като на големите звезди в Холивуд, но има за хляб.

 

Криста може и да не стана от най-големите звезди, но някои от най-големите звезди от мъжки пол се стремят към нея и тя има предимно известни приятели, като в кариерата си на любовната сцена има и два брака, от първия от които има син. Най-голямото й завоеване обаче е Джордж Клуни, с когото Криста е имала връзки през 2002 и 2006 година.

Тя по принцип си харесва мъжете, по думите й за нея те са като малки момчета /как няма да са, като си губят акъла с такава мацка/. Сега неин приятел е друга звезда – Нейтън Филиън и двамата изглеждат щастливи.

А за любителите на сериалите с Криста Алън остава констатацията, че и на 48 тя е жена, която си струва да видиш. Блазе му на Нейтън.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!