Никога не съм се стремял да бъда професионален играч на покер, защото не издържам да съм под напрежение и нямам безизразното лице на типичен покер играч. Въпреки това се наслаждавам на тръпката от играта. В резултат на това покер клубът ми се стори идеалното място, където да се науча да играя като професионалист. Но колко професионална е тази игра?

Poker Club е завладяваща симулационна игра, в която играете популярната игра на карти покер, за да се превърнете в професионален картоиграч. Независимо дали сте опитен професионалист, или съвсем нов в играта, Poker Club предлага по нещо за всеки.

Въпреки факта, че основната игра има прости правила, има многобройни начини да играете Poker Club. На първо място, това е кампанията PCC. От домашния покер с приятели до огромна арена с огромни турнири за много играчи, в които участват стотици състезатели, вие ще си проправите път нагоре в ранглистата. Дори и перспективата да е малко ужасяваща, това е много забавно. Все пак няма по-хубаво усещане от това да победиш реални онлайн опоненти.

Има и десет (да, десет!) различни режима на игра Texas Hold’em, вариращи от игри един срещу един до игри на кръгове. Можете също така да се присъедините към онлайн клубове, за да се свържете с други играчи и да спечелите правото да участвате в ексклузивни събития. Ако искате да играете с група приятели, можете лесно да го направите, като създадете своя собствена игра. Тук е позволено всичко, което кажете, и те следват вашите правила.

Турнири

Осъществяването на действителни онлайн турнири, за които трябва да се регистрирате, е един от аспектите на Poker Club, който ми хареса най-много. Всеки ден има различни такива, за които трябва да се включите и да сте готови да играете в определени часове, което ми се стори много забавно. Това ме подтикна да се връщам всеки ден с надеждата да се включа в турнир в удобно за мен време. Имайте предвид обаче, че тук се събират истинските професионалисти. Въпреки това, ако спечелите, ще бъдете възнаградени богато. Можете първо да тренирате с безплатни онлайн покер игри и когато сте достатъчно напреднали да се включите в този тип турнири.

Правила

„Но аз никога през живота си не съм играл покер!“ – може би си мислите и това е нормално. Poker Club наистина идва с доста изчерпателно ръководство, което ще ви помогне да научите правилата на играта. Няма да успеете да ги усвоите веднага, така че учете се чрез действие! Помага и фактът, че играта автоматично ще ви каже какво имате (висока карта, чифт, тройка), така че да не сте напълно невежи, докато играете.

Геймплей

Покер клубът също така ви позволява да си създадете персонаж. Имате на разположение ограничен брой опции за прическа, от които да избирате, и сте готови да започнете. Не само това, но можете също така да персонализирате героя и масата си, за да се похвалите с победите си. Имате ли нужда от нова шапка? Разбира се! Какво ще кажете за няколко нюанса? Това е нещо, което можем да направим! Всичко е възможно… на правилната цена.

Графика

Едно нещо, което забелязах веднага в играта, е че графиката в режим за мобилни устройства не е особено добра. Всичко, с изключение на картите в ръцете ви, изглежда изключително замъглено до степен, в която имах чувството, че не мога да играя без очила. В docking mode обаче това не беше проблем.

Онлайн игра

Със задоволство мога да съобщя, че нямах проблеми с присъединяването към онлайн игри. Очаквах някакви грешки или трудности при намирането на срещи, но това не се случи. Винаги можех да се присъединя към игри с пълни маси, а между срещите нямаше лаг или прекъсвания.

Poker Club е проста и приятна игра, която изисква толкова усилия, колкото искате да положите.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук