Оливия Нютън-Джон

На 73 г. почина Оливия Нютън-Джон, съобщи ДПА. Тъжната вест беше потвърдена от съпруга й.

Родената във Великобритания певица е починала „мирно“ в ранчото си в Южна Калифорния днес сутринта, заобиколена от семейството и приятелите си.

Оливия Нютън-Джон става световно известна след участието й в легендарния мюзикъл „Брилянтин“, където си партнира с актьора Джон Траволта. Награждавана е 4 пъти с Грами. Има звезда на Алеята на славата.

Нютън-Джон във филма "Брилянтин" с Джон Траволта
Нютън-Джон във филма „Брилянтин“ с Джон Траволта

В изявление, публикувано в Инстаграм, съпругът ѝ Джон Ийстърлинг написа: „Молим всички да уважават личния живот на семейството в този много труден момент. Повече от 30 години Оливия беше символ на триумфа и надеждата, споделяйки пътя си с рака на гърдата“.

Ийстърлинг допълни, че вместо цветя феновете на съпругата му могат да направят дарения на фондацията на Нютън-Джон.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. Ние , не можем да да отделим сценичният успех на някого от стойността му като личност, поради липсата на качествена информация. Като продължаваме по инерция да смесваме двете стойности с превес на публичната и страна. Така ,че написаното за нея би имало стойност, само от някой който добре я познава и е искрен, а това съчетание е почти невъзможно. Останалото е дежурната плява плод на социалната ни дресура, които някои по- навик наричат добро възпитание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук