Прешъс Уилсън пробва пафтите
Прешъс Уилсън пробва пафтите. Снимка: БГНЕС

Кметът на Бургас Димитър Николов изненада диско кралицата Прешъс Уилсън с оригинален подарък – пафти на 140 г. от странджанска народна носия. Вокалистката на групите „Eruption“ и „Boney M“ е в морския ни град, за да участва в новогодишния концерт. Тя пристигна със своите бек вокалистки и мениджъра и ще излезе на сцената на централния площад „Тройката“ малко след 23 часа.

По-рано Прешъс Уилсън даде интервю пред журналисти. В тяхно присъствие бургаският кмет й подари пафтите и графика на художника Димо Колибаров.

„Чест и привилегия е за мен да съм тук“, каза тя. Определи като уникално за живота и музиката времето през 70-те години на миналия век и си спомни за своето участие на фестивала „Златния Орфей“ през 1979 година.

„“Моята музика и енергията е извън времето и ни държи вечно млади“, подчерта тя. В почетната книга на община Бургас Прешъс Уилсън написа: „Благодаря ви толкова много за топлото посрещане. Пожелавам ви една прекрасна година и най-доброто, което животът може да ви донесе! С голяма обич, признателност и любов – Прешъс Уилсън“, съобщава БНР.

„Да са обърнем един към друг и да бъдем щастливи – това е основната цел на шоуто тази вечер“, каза от своя страна кметът Димитър Николов.

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук