Емили Тротинетката в пловдивския съд
Емили Тротинетката в пловдивския съд Снимка: Plovdiv24.bg

„Много зле се чувствам! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях. Първият път беше с един чаршаф – вързах го, увиснах, но паднах и не се получи. После по време на разходка исках да си прережа вените, започнах, но полицаят ме видя и не стана. Това каза в пловдивския окръжен съд Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката.

През цялото време Тротинетката плачеше и трепереше. Преди десетина дни Емили беше задържан заедно с Тодор Чалъков – Тошо Куката и Петко Караилиев – Чеченеца, след като в социалните мрежи изтече видео, на което се вижда как тримата разхождат като куче в пловдивски мол 20-годишния Денислав Д., който е със специални образователни потребности.

Спрямо тримата инфлуенсъри са повдигнати обвинения за хулиганство, отличаващото с изключителен цинизъм. В търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля Денислав Д. от Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене, да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети, гласи обвинението.

Районният съд остави и тримата мъчители за постоянно в ареста, а часове по-късно окръжният съд потвърди определението.

Пред пловдивски журналисти днес адвокат Стефан Паров, който е защитник на Чеченеца показа две видеа, които по думите са били снимани преди скандалния в пловдивския мол, пише Plovdiv24.bg. Клиповете са с участието на Чеченеца и Денислав Д.

„На тези видеа се вижда как те се забавляват и се държат съвсем приятелски. На единия клип момчето е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазин“, каза адвокат Паров и добави, че е бил заснет десетина дни дни преди скандалния клип.

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. Да се правят на каквото искат, но не където искат. Българите сме нормално племе и осъждаме ненормалните прояви на не толкова нромални хора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук