На 1 март стартира първото издание на програма BASE на територията на град Стара Загора. Организатори на обученията ще бъдат локалните партньори на програмата от Сдружение “IT Стара Загора”.

Сдружението е с богат опит в развитието на предприемаческата и ИТ екосистема в града, като част от проектите под тяхно ръковдство са – провеждането на 6 академии Телерик за ученици, подпомагането на стартирането на Професионалната гимназия по Компютърни науки и математически анализи ПГКНМА “Проф. Минко Балкански” и множество от обучения и събития за напреднали и начинаещи в сферите на информационните технологии, дизайна и предприемачеството.

Основната задача за сдружението е да спомага Стара Загора да се превърне в привлекателно място за високотехнологичен бизнес и предприемачи от различни индустрии.

Ръководител на програмата е Боряна Пейчева – професионалист с 20 години опит в технологичния сектор и изпълнителен директор на Сдружение “IT Стара Загора”. Предишния опит на Боряна е основно в сферата на  стратегическите маркетингови комуникации и бизнес развитие, като от 3 години се е отдала на каузата да развива предприемаческия потенциал на родния си град Стара Загора.

В ролята на асистент по проекта ще участва и Росана Манева, докторант към катедра „Медии и обществени комуникации” в УНСС и маркетинг специалист на свободна практика.

След старта на програмата на 1-ви Март, програмата ще се провежда всеки четвъртък в The Lodge Coworking Space от 18:00 до 21:00. Участниците ще преминат през 12-те основни модула на програмата, след което ще представят своите проекти пред експертно жури с възможност да спечелят част от наградния фонд на обучението.

Регистрирането за участие в програмата е отворено до 26.02 на този адрес.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук