Снимка: Булфото
Снимка: Булфото

Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се е возил съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков, е катастрофирал на входа на с. Аксаково в 17:30 ч., съобщиха от партията във Фейсбук.

Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Водачът на втората кола е загинал. Жената е в тежко състояние, с множество травми, закарана е в болница. Пострадал е и шофьорът на НСО. В колата на Националната служба за охрана е имало общо 4 души, сред които Кирил Петков.

Случаят е поет от военна прокуратура.

Кирил Петков е добре, казаха за БТА от пресцентъра на ПП.

„Който не кара, той не прави инциденти“ – така Бойко Борисов коментира катастрофата с Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ е на предизборна среща в Сандански.

От НСО съобщиха, че виновен за тежката катастрофа е починалият водач на втората кола, тъй като е отнел предимство.

По първоначални данни катастрофата, станала край Аксаково, Варненско, е предизвикана заради неспазване на знак стоп. Това каза директорът на полицията във Варна старши комисар Андрей Ангелов, който е на мястото на инцидента.

Автомобилът е излязъл от второстепенен път. Катастрофата е с кола на Националната служба за охрана (НСО), в която е пътувал съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков. Ударът между двете коли е бил много силен и те са отхвръкнали към канавката.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук