Книгата „Романът на една жена без качества“ от Ралица Николова ще има представяне на 4 ноември

Книгата „Романът на една жена без качества“ от Ралица Николова ще има представяне на 4 ноември в бар „Петък“, съобщават организаторите.

„Това е роман за желанието да напишеш роман – чудесна тема! И да го наречеш по такъв прекрасен и безобразен начин… По дяволите, ако такива са жените без качества, аз ще харесвам и ценя единствено тях и нищо друго…“, пише по повод книгата нейният редактор Тома Марков.

Според Стефан Иванов „Романът на една жена без качества“ е уютен като дом, за който не е нужен кредит, а единствено доверие и желание. „В стаите му има хумор и ирония, лишена от претенции ерудиция, женска и момичешка непосредственост, а през прозорците влизат светлина, разговори и истории. Вратата не е заключена, всеки може да влезе, може и да не пожелае да излезе обратно навън, преди да го е прочел“, пише той.

Ралица Николова е родена през 1982 г. в Плевен. Живее в София. Тя е журналист, занимава се с пиар и има публикации на поезия в „Литературен вестник“. „Романът на една жена без качества“ е нейната дебютна книга.

/ ГН

Източник БТА
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук