Тежко въоръжени жандармеристи са влезли снощи, около 02.00 ч. в хитовата пернишка дискотека „Скрийм“ в центъра на града. В акцията в нощното заведение са влезли над 20 въоръжени жандармеристи, спрели музиката и започнали масова проверка на документи, била е спряна появата на сцената на гост изпълнителката на вечерта Джена, събщиха медии от региона. Перник остава под активно наблюдение, на входните артерии продължава да има постове и проверки.

Масовите проверки на автомобили, пешеходци и заведения продължават в Перник четвърти ден. Полиция и жандармерия търсят обирджиите на банкомата в Сапарева баня. Трима от бандата изоставиха джипа си край пернишкото село Боснек и успяха да избягат от мястото на кражбата в деня на взривяването на банкомата.

Според съобщенията на полицията издирваните лица са Кирил Йорданов, Тодор Боганов и Кирил Микев, хора на пернишкия криминален бос В. Кирилов – Пуйката, които са извършителите на серия от обири на банкомати на територията на Югозападна България. В ареста остава единият от бандата 34-годишен Г. Динев.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук