Арсен Венгер
Арсен Венгер

Бившият мениджър на „Арсенал“ Арсен Венгер е отклонил оферта от ръководството на „Фулъм“ да застане начело на тима, съобщават медиите във Великобритания. Френският специалист напусна „артилеристите“ след 22 години на поста това лято, а от тогава насам името му постоянно е свързвано с различни клубове в Европа.

Новаците във Висшата лига „Фулъм“ започнаха много слабо новия сезон и спечелиха само един от първите си 12 мача, което го остави на дъното на класирането. Това принуди босовете на „котиджърс“ да действат и днес те замениха досегашния наставник Славиша Йоканович с италианеца Клаудио Раниери.

Опитният Раниери не е работил на Острова, след като бе освободен от „Лестър Сити“ в началото на миналата година, няколко месеца, след като направи „лисиците“ шампиони на Англия. Преди да назначат Раниери, от ръководството на „Фулъм“ са потърсили Венгер, който обаче е отхвърлил предложението им. Според различни информации Венгер има желание да поеме някой от топ клубовете в Европа, а наскоро самият той заяви, че очаква да има нов отбор в началото на следващата година.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук