Министерският съвет отпусна имот на омбудсмана за създаване на постоянно действаща изнесена приемна в Монтана. Мястото е с предоставени права за управление от Българската национална телевизия.

Помещението е с площ от 13,49 кв. м. и се намира на втория етаж на административна сграда на пл. „Жеравица“ № 3 в Монтана.

Правителството промени и статута на железопътна гара в Петрич, управлявана до сега от Националната компания „Железопътна инфраструктура“. Според министрите, промяната ще даде възможност да се извършват дейности, който ще носят приходи.

Министерският съвет преразпредели между ДАТО и МВР помещения, предоставени за управление на двете ведомства в общи административни сгради в страната. Преразпределението ще позволи по-ефективното използване на офисите от регионалните структури на министерството и на агенцията.

Смолянската дирекция „Земеделие” и поделението на НОИ в Бургас също се сдобиха с помещения.

Правителството промени статутите на три имота от публична държавна в частна държавна собственост. Според решението те вече са част от капитала на „Национална спортна база“ ЕАД – София.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук