Въоръжени полицейски служители са блокирали пътищата в района на град Къръкларели, водещи към българската границата, в частност ГКПП Малко Търново. Причината – опасения, че нападателя от клуб „Рейна“ може да избяга през България към Европа, предават агенциите.

В мащабната операция по издирването на терориста, отнел живота на 39 души и ранил 65, са включени всички сили от сектора по сигурността. Блокирани са входовете и изходите на района на Къркларели, като най-засилени мерки са предприети по пътищата, водещи към граничните пунктове с България, както и по самите пунктове.

Подаден е код за висока бдителност.

На изходите и входовете към град Къркларели са разположени специални екипи, които проверяват всички излизащи и влизащи коли и пътници, информира „Хаберлер“.

Екипи от спецчастите за борба срещу тероризма са в района. Поставени са засади по пътищата, обискират се всички коли и пътници.

ГКПП Дерекьой – Малко Търново е малък пункт, който обслужва международния път Е-87 и предимно туристическия трафик с леки автомобили и автобуси.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук