Манчестър Сити няма планове да продава Серхио Агуеро през това лято, въпреки загубата на титулярното място на аржентинския нападател.

Бившата звезда на Атлетико Мадрид трябваше да се задоволи с място на пейката в последните две срещи на „гражданите“, като изгледа фурора на новото попълнение на Сити Габриел Жезус.

Бразилското крило започна впечатляващо кариерата си, като се отчете с гол и асистенция в първия си мач като титуляр за футболистите на Пеп Гуардиола, които победиха Уест Хем с 4:0 като гости.

В среща от 24-ия кръг на Висшата лига отборът на Манчестър Сити пък победи изключително драматично Суонзи с 2:1, като именно Жесус реализира и двете попадения за успеха и се превърна в любимец на публиката и герой за Сити насред „Етихад” .

В последните няколко дни името на Серхио Агуеро бе спрягано за евентуален трансфер в Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Челси, но въпреки това той твърди, че ще се бори за мястото си в отбора.

Дейли Мейл пише, че Сити няма да продава 28-годишният играч, като пристигането на Жесус ще сподпомогне за една здрава конкуренция между двамата, която ще извлече най-доброто от играта на Агуеро.

Нападателят има договор с „гражданите” до 2020-та година, като се е разписал 15 пъти във всички турнири за Сити, които заемат 3-то място в класирането на Висшата лига, но изостават с 10 пункта от лидера Челси.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук