Да бъдеш дете на знаменитост си има своите добри и лоши страни, но въпреки всички привилегии има едно нещо, което тези деца не могат да контролират – тяхното генетично наследство! Често се казва, че когато момичетата пораснат, изглеждат като майките си, но това не винаги е така…

Ето 12 дъщери, които са наследили външността на известните си татковци, а в някои случаи и техния талант!

Джони Деп и Лили-Роуз Деп

звезди Джони Деп и Лили-Роуз Деп

Лили-Роуз е родена през 1999 година и е дъщеря на двама прочути и красиви актьори – Джони Деп и Ванеса Паради. Лили-Роуз е родена в Париж. Разбира се, красавицата вече е тръгнала по пътя на родителите си.

Боно и Ив Хюсън

звезди - Боно и Ив Хюсън

Ив е едно от четирите деца на Боно и съпругата му – активистката Али Хюсън и е родена през 1991 година. За известния си баща тя споделя: „Навсякъде цари едно клише, че децата на знаменитостите могат да се занимават само с това да си правят собствени аромати, модни линии или пък да проектират бижута. Аз винаги съм знаела, че искам да се занимавам с актьорска професия и това беше единствената ми мечта.“

Арнолд Шварценегер и Катрин Юнис Шварценегер

звезди Арнолд Шварценегер и Катрин Юнис Шварценегер

Катрин е първото от общо четирите деца на Арнолд Шварценегер и бившата му съпруга Мария Шрайвър. Родена е през 1989 година. Работи като писател, а от време на време и като модел.

Жан Клод Ван Дам и Бианка Бриджит Ван Дам

звезди Жан Клод Ван Дам и Бианка Бриджит Ван Дам

Родената през 1990 година Бианка Ван Дам е перфектната комбинация от красота и сила. Още в ранна възраст тя е изложена на влиянието на бойните изкуства от баща си и майка си Гладис Португес, която е бивш културист и фитнес състезател.

Фил Колинс и Лили Колинс

звезди Фил Колинс и Лили Колинс

Лили Колинс е родена през 1989 г. във Великобритания. Нейни родители са Фил Колинс и втората му съпруга Джил Тавелман. Младата актриса, освен с филмите си, става известна и с борбата си с анорексията. Лили Колинс играе и главна роля в новия си филм “To The Bone”, който разказва за тежката борба с това състояние.

Алек Болдуин и Айрланд Болдуин

звезди Алек Болдуин и Айрланд Болдуин

Айрланд е родена през 1995 година и нейна майка е красивата Ким Бейсинджър. През 2013 Айрланд подписа договор с модната агенция Ай Ем Джи, а впоследствие участва в рекламните кампании на „Калвин Клайн“, „Мейсис“, „Сисли“ и „Рампейдж“.

Мик и Елизабет Джагър

звезди Мик и Елизабет Джагър

Елизабет е родена през 1984 година и работи като актриса и модел. Тя е най-голямото дете на Мик Джагър и Джери Хол. Лизи казва, че баща й е нейна муза, що се отнася до стил, и че се съобразява със съветите му за красота: „Копирам някои от методите на гримиране на баща си, когато отивам на нощни партита. Забавно е. Имаме много сходен цвят на лицето, затова копирането е сполучливо.“

Клинт Истууд и Франческа Истууд

звезди Клинт Истууд и Франческа Истууд

Клинт Истууд се е женил два пъти и има пет дъщери и двама синове от пет различни жени. Франческа е родена през 1993 година, майка й е актрисата Франсис Фишър. Красивата актриса е носителка на титлата Мис Златен глобус 2013.

Силвестър Сталоун и дъщерите му

звезди - Силвестър Сталоун и дъщерите му

Слай печели джакпота що се отнася до дъщери. На снимката гордият баща позира със Систън, София и Скарлет, децата от брака му с модела Дженифър Флавин. София разказва какво е да си дъщеря на Сталоун: „Ние ставахме много рано, около 6 часа сутринта и направехме по 20 лицеви опори и коремни преси, защото татко искаше да сме в отлична форма по някаква причина.“

Източник: Четилище

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!