Френската туристическа агенция „Пушкин турс”, специализирана в предлагане на екскурзии до Русия и страните от бившия Съветски съюз, публикува брошура, посветена на пътувания до България и Румъния.

В 24 страници агенцията предлага богата гама частни и персонални обиколки на румънския бряг и българското Черноморие, пише специализираното издание quotidiendutourisme.com.

Агенцията представя страната ни с тура „Открий България”, включващ разходка с вечеря в София, посещение на Музея на социалистическото изкуство и посещение на Европейската столица на културата 2019 – Пловдив, за сумата от 949 евро на човек.

„България – Балкани и Черно море” предлага пътешествие до курорта Златни пясъци, круиз в Черно море и преход през Родопите с крайна спирка Ретро музей Варна за 1245 евро.

Агенцията предлага и комбинирано пътуване до България и Румъния, наречено „Скъпоценностите на България и Румъния”, с включен круиз по река Дунав и по пролома Железни врата за 1199 евро.

Румъния е представена с екскурзии до Карпатите, делтата на Дунав и столицата Букурещ.

Тези пътешествия ще ни позволят да преоткрием нови страни и да възстановим връзката с тяхната богата култура, игнорирана твърде дълго, пише сайтът quotidiendutourisme.com.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук