Световни знаменитости се обединиха в подкрепата си за жертвите на атентата в Барселона. Те споделиха съпричастността си в социалните мрежи и на интернет страниците си.
Част от известните личности, сред които латино дивата Дженифър Лопес, актьорът Антонио Бандерас, тенисистът Рафаел Надал и футболната звезда на „Реал Мадрид“, португалецът Кристиано Роналдно, изпратиха посланията си на испански.

„Изпращам цялата си любов и мирни помисли на прекрасния град Барселона и всички негови прекрасни жители“, написа в Туитър Дженифър Лопес.

„Сливам се в прегръдка с Барселона“, гласи туитът на Антонио Бандерас.

„Съкрушен съм от случилото се в Барселона. Цялата ми подкрепа е за близките на жертвите и за града“, написа в социалната мрежа тенис звездата Рафаел Надал.

„Поразен съм от новините, идващи от Барселона. Цялата ми подкрепа и солидарност са за близките и приятелите на жертвите“, пише Кристиано Роналдо.

„Сърцето ми е с Барселона“, гласи туитът на актьора от „Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд.

„В мислите и молитвите си съм с Барселона“, написа в социалната мрежа създателят и звезда на хитовия бродуейски мюзикъл „Хамилтън“ Лин-Мануел Миранда.

„Мислите ми са насочени към всички потърпевши в Барселона“, пише звездата на сериала „Анатомията на Грей“ Сара Рамирес.

„Сега е времето да се обединим и да сложим край на това безсмислено насилие. Бъдете силни. Обичам те, Барселона“, написа в Туитър актьорът Джейк Т. Остин.

„Чувствам се безпомощна. Изпращам цялата си любов на приятелите в Барселона“, гласи туитът на певицата и звезда на Бродуей Идина Мензел.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук