лионел меси
Ще има ли Меси поводи за радост?

С два мача от група В продължава надпреварата в турнира Копа Америка. Вижте кои са нашите предложения за залог днес.

Група В – Колумбия – Катар

20 юни – 00:30 часа

Очакванията към отбора на Колумбия вече са много сериозни след брилянтния старт и победата с 2:0 над Аржентина в първия мач на Копа Америка. След този успех колумбийците са фаворити да спечелят първото място в своята група.

Колумбия е в серия от три поредни победи, което безспорно повишава самочувствието на футболистите. Те са наясно, че победа в този мач ги класира в следващата фаза на турнира, а според коефициентите тимът е треит фаворит за титлата след Бразилия и Уругвай.

Отборът на Катар започна годината със спечелването на Купата на Азия и започна добре участието си на Копа Америка. Азиатците стигнаха до равенство 2:2 срещу Парагвай в първия си мач, след като изоставаха с 0:2 в резултата. Сега обаче предстоят сблъсъци с големите фаворити в групата Колумбия и Аржентина.

Отборът на Катар придоби самочувствие със спечелването на Купата на Азия, особено като се има в предвид, че вдигна трофея спечелвайки всичките си мачове, в които отбеляза 19 гола.

Въпреки сериозния съперник, Катар може да продължи със силното си представяне и срещу Колумбия. Въпреки успеха си срещу Аржентина, колумбийците показаха доста колебания в отбрана , а срещу себе си ще има отбор освободен от напрежение.

Все пак класата на Колумбия е много по-голяма. Тимът е успял да се разпише в 12 от последните си 13 мача.

Препоръката ни тук е залог за двата отбора да вкарат гол с коефициент около 2.20. Опцията за победа на Колумбия и двата отбора да отбележат гол се котира със ставка 3.20.

 

Група В – Аржентина – Парагвай

20 юни – 03:30 часа

Амбициите за шампионска титла на Аржентина бяха ударени, след като Меси и компания загубиха с 0:2 от Колумбия на старта на Копа Америка. В момента „гаучосите” заемат последното място в група В, а нов провал срещу Парагвай ще намали драстично шансовете им за трофей.

Аржентина загуби с дузпи от Чили последните два финала на турнира през 2015 и 2016 година. Тези поражения бяха приети като огромен провал, защото това златно поколение все още не може да спечели голям трофей. „Гаучосите” са печелили само два пъти Копа Америка от 1960 година насам, като за последно са триумфирали преди 26 години.

Парагвай завърши наравно 2:2 с Катар в първия си мач и по всичко личи, че трудно ще се пребори за излизане от групата. В този първи двубой те водеха с 2:0 до 60-ата минута, но не успяха да удържат аванса си. Като се има в предвид, че Аржентина и Колумбия са фаворитите за първите две места в групата, Парагвай трябва да спечели този мач, за да има шанс, да стане един от най-добрите класирали се на трето място. Загуба ще ги изпрати у дома за пореден път още след груповата фаза.

Все пак не трябва да се подценява атакуващият потенциал на тима, който е отбелязал седем гола в последните си четири мача. Парагвай не е успял да се разпише само в един международен мач в последната една година, а Аржентина показа много слабости в защита срещу Колумбия.

За „гаучосите” това е мач на живот и смърт и те ще трябва да се възползват от невероятните изпълнители в атака, с които разполагат. Меси и компания ще се развихрят срещу допускащият лесно голове съперник, така че тук очакванията са за резултатен двубой.

В последните седем мача между тези съперници са вкарани 29 гола. Нашето предложение за залог е над 2.5 гола с коефициент около 1.90.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук