Италианецът Делио Роси е готов да застане начело на Левски Снощи той води преговори с шефовете на сините, а след това сподели, че е доволен от проведените разговори. 57-годишният специалист заяви, че знае доста за клуба и че Левски иска отново да стане велик отбор.

„В момента не мога да кажа нищо конкретно. Щастлив съм, че съм в България и че се срещнах с хора, които ми предлагат работа извън Италия. Решението е двустранен процес. Четох доста за историята на Левски в интернет. Знам, че е един от най-титулуваните отбори в България и е спечелил 26 титли. Също така знам, че тимът играе със сини екипи и че има някакви проблеми в последните години. Знам също така, че Левски иска отново да стане велик отбор“, заяви Делио Роси.

Наставникът е водил Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Фиорентина, Сампдория и Болоня, като през 2009-та година с римските орли печели Купата на Италия. Делио Роси има изключителен опит,като в кариерата си има над 600 мача в професионалния футбол на Апенините.

Generated by IJG JPEG Library

Очаква се до края на седмицата собственикът Спас Русев да избере един измежду Аврам Грант и Делио Роси за нов наставник на Левски.

За всичко най-интересно от света на спорта следете страницата ни във Фейсбук Дебати.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук