Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова пише само добри думи за Григор Димитров в автобиографията си. Чаканата с голям интерес книга е озаглавена „Неудържима. Моят живот досега“. Рускинята показа корицата на изданието в социалната мрежа, а вече се появиха и някои извадки.

Маша не е пропуснала да напише и за бившия си Григор Димитров. Звездната двойка беше заедно около две години, но връзката им се разпадна, като и двамата запазиха дискретност относно причините. Рускинята и българинът винаги са демонстрирали добри чувства един към друг.

„Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го прави“, пише Шарапова за Григор.

„При него е „или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има“. Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал“, добавя рускинята за бившия си в автобиографията си.

Маша разказва и за отношенията си със Серина Уилямс като стига до извода, че и за двете е по-добре да са врагове, отколкото приятели. Противно на очакванията повод за враждата им не е общата любов с Григор Димитров, който първо поддържаше отношения с американката, а след това я смени с рускинята.

„Всичко започна през 2004 година (Гришо и Маша обявиха връзката си през 2013 година), когато я победих във финала на „Уимбълдън“. Знам, че ме мрази за това. Бях само едно слабичко момиче, но успях да взема трофея. Серина и аз принципно имаме много общи неща и трябва да се разбираме и да бъдем близки. Но ние наистина не сме приятелки. Мисля, че се мотивираме една на друга, а това ни помага. Дълго бяхме двете най-добри в женския тенис, това ни даваше сила. Някой ден, когато тенисът вече не е важен за нас, може да станем приятелки“, призна Маша.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук