Кубрат Пулев кобрата

Кубрат Пулев може да получи втори шанс за сблъсък със световния шампион по бокс Антъни Джошуа, обяви анализаторът и коментатор на Sky Sports Джони Нелсън.

Според него първият съперник на Джошуа трябва задължително да бъде световният шампион на WBO Джоузеф Паркър.

Джоузеф Паркър трябва да е първи и очаквам Джошуа да го победи. Следващият съперник трябва да бъде някой задължителен претендент. Като Александър Поветкин, да речем, казва още Паркър като уточнява: аз не бих изключил възможността Кубрат Пулев отново да получи шанс, напълно възможно е“,  прогнозира Нелсън пред Sky Sports.

В тв интервю днес и Тервел Пулев каза, че очаква среща на Кубрат с Джошуа и бе категоричен, че брат му има големи шансове срещу съперника, с когото заради травма не можа да излезе на ринга.

Кубрат? Той се движи добре, да, случи му се травма, в нашия бранш никой не е застрахован. Абсолютно нормално е да се случи, често се получава. Но съм убеден, че  Кобрата има големи шансове срещу Антъни Джошуа, макар че всеки втори го слагаше аутсайдер. Аз не съм на това мнение. Доколкото знам, март месец Кубрат пак ще се боксира, каза Тервел.

Тервел Пулев съобщи, че Кобрата е вече възстановен от контузията и е започнал да тренира.

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук