Хелена Бонъм Картър
на снимката: Хелена Бонъм Картър

Красивият външен вид е субективно нещо. В същото време в света все още има общоприети стандарти за красота, чрез които оценяваме някого. Но нестандартната външност се превърна в още една причина да се влюбим в някои холивудски дами.

Ето някои от по-известните „странни красавици“ на Холивуд:

Хелена Бонъм Картър

Докато е ученичка, Хелена не понася външния си вид, поради което животът й е доста сложен. Но след това тя осъзнава, че е много по-важно да се представи правилно, отколкото да се опита да угоди на общоприетия образ в огледалото.

Така не след дълго актрисата ще създаде свой собствен стил, мрачността на който не може да бъде объркана с никой друг. А под ръководството на Тим Бъртън тя ще остане една от най-загадъчните актриси в Холивуд.

Хелена Бонъм Картър
на снимката: Хелена Бонъм Картър

Мерил Стрийп

Мерил не се срамува да си признае, че природата я е пренебрегнала откъм външност. Тя, обаче, е готова да завладее света със своята елегантност. И въпреки че в кариерата си често губи на актьорски кастинги за важни роли, това не я спира да постигне световна слава.

Мерил Стрийп
на снимката: Мерил Стрийп

Уинона Райдър

В младостта си често са я бъркали със заблудено момче и много често са я дразнили в училище, което принуждава Уинона да живее в социални домове. Въпреки това актрисата доказа, че от „грозно патенце” може да стане страхотна актриса, която в бъдеще ще покори дори сърцето на Джони Деп със своя чар.

Уинона Райдър
на снимката: Уинона Райдър

Ан Хатауей

Тази, която наистина има изключителен външен вид, е Ан. Но това е случаят, когато актрисата се възползва от особения си външен вид и дебютира в емблематичния филм „Как да станеш принцеса“, където изигра срамежливо дете с ужасна фигура, което по-късно се превръща в истинска принцеса.

Ан Хатауей, звезда, Алея на славата

Ума Търман

Актрисата никога не се е смятала за красавица и за това има много причини: липса на женственост, висок ръст, резки движения, големи ходила. Тарантино обаче открива много красота в нея, която в бъдеще ще я направи една от най-успешните актриси в Холивуд. Това, което преди се говореше за „нестандартни черти на лицето“, сега се превърна в „акцент“ на успеха в Холивед. „Всичко наоколо е подпечатано, но аз не се вписвам в стандартите и това е прекрасно“, казва Ума.

Ума Търман
на снимката: Ума Търман

Рене Зелуегер

Рене имаше труден момент в младостта си, тъй като изпитваше дискомфорт от наднорменото си тегло. Все пак актрисата намери изход от ситуацията, играейки ролята на Бриджит Джоунс, която постоянно се бори с килограмите си, печелейки любовта на широката женска публика. Зелуегър може да играе както грозница, така и жена-вамп, без да губи и микрон от чара си.

Рене Зелуегер

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук