Анджелина Джоли с децата си

След години юридически спорове по развода си и когато изглежда, че нещата са се подобрили Анджелина Джоли обмисля да вземе трудно решение и да се премести извън САЩ, където през последните години живее с шестте си деца.

Главната героиня от „Господарка на злото“ планира да се премести в жилищен квартал в Лондон, където вече е живяла със семейството си през 2011 г. Тя вярва, че Ричмънд е перфектната среда за деца, както в културен, така и в образователен план, съобщава за Hola източник, близък до семейството.

За да направи тази промяна, Анджелина вече е разгледала имотите в този район на югозападен Лондон, както и начините, по които да организира този междуконтинентален ход, след като приключи карантината в САЩ.

Една от възможностите е децата да прекарат няколко месеца с нея във Великобритания и след това да бъдат с Брад Пит за по-дълги периоди, казва източникът, близък до семейството.

През ноември 2019 г. актрисата направи публично своето намерение да се премести извън САЩ пред списание Harper’s Bazaar: Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, щом децата ми навършат 18. Засега трябва да се съобразявам с това къде е избрал да живее баща им.

По всичко личи, че нещата отново могат да се усложнят помежду им, след като Анджелина поиска в правен документ съдията, който се занимава с развода й, да се оттегли поради конфликт на интереси.

Сблъсквайки се с подобно искане, юридическият екип на Брад Пит отговори, че това е стратегия на носителката на Оскар да спечели време, що се отнася до грижите за шестте им деца: Това не е нищо повече от отчаян опит на Джоли да забави взимането на решение по дългогодишните проблеми с попечителството.

В интервю за Le Figaro през юни тя обясни, че когато дошло време да се установят самостоятелно след развода си с Брад Пит, тя е предпочела Лос Анджелис, родното си място, защото там бившия й искал да продължи да живее и по този начин можели по-добре да се организират с децата.

Европа, Франция, Париж … един различен живот, но за съжаление това е моето ежедневие, коментира тя.

Нейната професия включва постоянни пътувания, до които децата й често я придружават.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук