Антъни Джошуа и Анди Руис

Антъни Джошуа и Анди Руис почти сигурно ще се бият още веднъж до края на годината стана ясно от съобщение на мениджъра на Джошуа Еди Хърн в „Туитър“.

Хърн потвърди, че съществува клауза в договора с новия шампион, която позволява на Джошуа да поиска незабавен реванш и тя вече е активирана. Остава Руис да се съгласи и да се уточнят детайлите.

„Видяхме се с Антъни Джошуа, Роб Макракън и мениджърския екип в Ню Йорк. Задействахме клаузата за реванш. Той ще се състои през ноември или декември. Скоро ще обявим и мястото“, написа Хърн.

Очаква се двубоят да се състои в Лондон, където домакинското предимство да бъде на страната на Джошуа. Не е изключен обаче и друг вариант включително срещата отново да се проведе в Ню Йорк.

 

Новината за евентуален реванш между двамата бойци означава, че Кубрат Пулев  няма да се изправи срещу Руис през 2019 г. Като претендент за титлата на IBF българинът трябваше да е следващият съперник на мексиканеца, но в такъв случай Кубрат ще трябва да излезе срещу следващия в ранглистата на федерацията – Агит Кабайел.

Снимка: Instagram

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!