арест, Цачева

В Сливен задържаха осъждания за педофилия британски пастор. Той е обвинен в блудствени действия с четири деца и остава за постоянно в ареста. В момента на задържането той се е намирал в едно помещение заедно с 6 малолетни и непълнолетни момчета

44-годишният британски гражданин Даниел Хъл бе арестуван в четвъртък. Чужденецът има излежана 15-месечна присъда заради детска порнография и педофилия в родината си, както и забарна да я напуска. Той я е нарушил. През 2016 г. от Великобритания е получена европейска заповед за арест и искане за предаването на мъжа във връзка с разследване за сексуални престъпления.

От около 2 години Даниел Хъл се е настанил в крайната част на квартал „Надежда” в Сливен, където живеят крайно бедни ромски семейства. Има молитвен дом, който посещават предимно деца. Пред бТВ местните разказват, че домът разполага със спално помещение, където децата често преспивали. Оказва се, че родителите в махалата нямали против Даниел да прекарва време с децата им.

В четвъртък полиция арестува англичанина и го задържа 24 часа. Срещу него се води досъдебно производство за блудство с повече от две малолетни лица.

От Окръжна прокуратура – Сливен съобщават, че 44-годишният британски гражданин Даниел Хъл е обвинен за това, че на неустановени дати през периода м. януари 2019 г. до 11.09.2019 г. в гр. Сливен, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на повече от две малолетни лица – четири момчета, всички от град Сливен.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук