Този уикенд Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха заедно с децата си. На следващия ден актьорът изпрати красиво послание, адресирано именно до бившата му съпруга.

Отношенията между Бен Афлек и Дженифър Гарнър са по-добри от всякога. В събота, 11 май, актьорите бяха на футболния мач на най-малката им дъщеря Серафина (10 години). Придружени от техния син Самюел (7-годишен) и майката на актьора, Крис, двамата бивши родители, чийто развод беше официално обявен миналия октомври, изглеждаха непринудени, обменяйки усмивки по време на разговора.

На следващия ден актьорът, въплътил се в ролята на Батман в профила си в Инстаграм, изпрати красиво послание към бившата си съпруга по повод Деня на майката. Бен Афлек също спомена майка си, другата жена в живота му.

„Честит ден на майката, на двете невероятни майки, които ме научиха за значението на любовта. Днес правя дарение на две организации в тяхна чест: @ cut50’s #DignityForIncarceratedWomencampaign, национална инициатива за намаляване на затворниците в затворите, която в същото време прави нашите общества по-безопасни и @NationalBailout, невероятна организация, която си сътрудничи с групи от цялата страна за Деня на майката, за да помогне на афро-американската общност и да сложи край на системата на предварителното и масовото задържане”, написа той.

Въпреки раздялата Дженифър Гарнър и Бен Афлек успяха да запазят семейното равновесие, оставайки добри приятели. Ако 46-годишният актьор вече е сам след кратките му романси с Линдзи Шукус и Шауна Секстън, 47-годишната актриса вече не е свободна. От почти една година тя се среща с предприемача Джон Милър. Нова дискретна любовна история за тази, чийто приоритет остава нейната роля на майка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!