Поп иконата Бионсе навърши 40 и се завърна в пълния си блясък.  След повече от две десетилетия под светлината на прожекторите, Бионсе се превърна в много повече от поп икона.

Тя е културна сила, която се противопоставя на очакванията и трансформира начина, по който разбираме силата на изкуството, за да промени и начина, по който виждаме себе си и тези около нас.

Така ли звуча? Това ли искам да изпратя на света? Това са въпроси, на които певицата си отговаря на всеки свой юбилей.

Сега, на 40 години, които навършва днес – 4 септември, Бионсе приема нещата по-неглиже, вслушва се в собствения си глас повече и загърбва миналото.

“Първите години от живота ми бяха посветени на сбъдването на мечтите ми. Бях интроверт, не говорех много. Но на сцената се чувствах в безопасност. На 10 години вече имах над 50 записани песни в студио. Когато бях тийнейджър, исках да намеря смисълът. 20-те ми години бяха за изграждане на здрава основа за кариерата ми”, споделя певицата в откровено интервю пред „Харпър Базар”.

Тя разказа пред изданието, че години наред е опитвала да надскочи себе си и да се подобри. Непрестанно е опитвала да достигне нови и нови върхове. Но вече е сложила точка.

В началото на шеметната си кариера Бионсе е част от попгрупа „Дестинис чайлд“. Прес 2004 г. след пет хитови албума, записани заедно, Бионсе, Кели и Мишел Уилямс се разделят. Бионсе започваа солова кариера и се превръща в една от най-големите суперзвезди на света. Състоянието й сега се оценява на 361 млн. британски лири (496 млн. долара).

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!