Борислав Михайлов,
Борислав Михайлов

Петър Хубчев не е заплашван от уволнение и призовавам да му се даде нужното спокойствие да върши спокойно своята работа, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов на сайта на футболния съюз.

„Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока“, гласи пълното съобщение на сайта на БФС.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!