Бойко Борисов
На снимката: Бойко Борисов по време на онлайн заседание на кабинета

Премиерът Бойко Борисов предлага Даниел Митов за премиер на България. Борисов се включи на живо във фейсбук и обяви предложението си за кандидатурата си за министър-председател. Кабинетът ще го кажем, когато получим мандат, добави Борисов. Ще чакам, гледам, помагам и ако трябва ще се намеся, обяви още той.

Сега ще се дръпна като премиер и депутат, да видим дали ще забравят Бойко Борисов. Влади Горанов ще стои в централата с мене, каза Борисов.

Искам да сте много отговорни, призова съпартийците си Борисов. Още утре внесете мажоритарните избори, настоя той. Новите лица са добре забравеното старо, каза припомни лидерът на ГЕРБ.

Слави Трифонов дойде на друга сцена, а тя иска смели решения

Българският народ показа голяма мъдрост. Слави Трифонов безспорно е най-успелият в шоубизнеса, направил е бизнесът си печеливш, но дойде на друга сцена, тук трябват смели и бързи решения. Не, че съм уморен и остарял. Ние не сме Христо Иванов да сваля кметицата на Красно село и какво като сваляш отговорност. С пълномощно не се управлява, а с лична отговорност, на лидера.

Кабинетът ще го кажем, когато получим мандат.

Ще чакам, гледам, помагам и ако трябва ще се намеся. Толкова грозно постъпваха през тези месеци тези хора, толкова долно, жълто, лично и гадно и към семейството ми, и към дома ми. Колкото и да казват, че съм остарял, не ги съветвам да ме предизвикват, подчерта още Борисов.

Христо Иванов сега може да бутне Росенец

Христо Иванов е четвърти в Бургас, сега може да отиде да бутне Росенец. Има прекрасната възможност да събори всичко. Сега да ги видим дали ще стъпят пак на Росенец. Да видим дали новите лица ще съборят Росенец, каза още Борисов.

Или утре, или вдруги ден ще направим извънредно заседание, ще изтеглим контингента от Афганистан. Това ще направим през следващите дни, отбеляза Бойко Борисов.

От СДС ще ги искам в кабинета. Ще има министър в кабинета от СДС, съобщи още Борисов. Искам да поздравя Слави Трифонов. Мислех си, че няма никой друг освен нас, който може да бие БСП. Той ги би, каза Борисов.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!