Александър Деянов - Скилър /снимка: Фейсбук/

Братът на Лилана обяви, че отказва да заплати наложената му от съда гаранция от 50 000 лева и предпочита да влезе в ареста до доказване на невинността му. В своя профил във „Фейсбук“ Александър Деянов – Скилър обави, че отказът да плати сумата, която може да осигури е протест срещу несправедливото обвинение. Ето и пълното му изявление.

„Здравейте отново!

Вчера изтече 14-дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв.
Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен.
Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста.
Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати – вашата подкрепа.
Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

П.С. След като съм взел това решение, не съм наясно какво ме очаква, но утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски”.

Александър Деянов – Скилър“

Поп певицата Деянова, известна като Лилана, е обвинена заедно със съдружника си – Мартин, и брат си – рапъра Скилър – за участие в организирана престъпна група за злоупотреба с евросредства.

Лилана разпространи запис, направен в предварителния арест на софийския затвор, в който твърди, че е жертва на атаката заради „дързостта да се изправи срещу корупцията в тол системата и в „Пътна полиция“. В изявлението на певицата се казва още, че със съдружника си са пуснали сигнал до прокуратурата за кражби на пари от винетки.

Димитров и ЛиЛана са с мерки за неотклонение „задържани под стража“, бийтбоксъра, популярен с псевдонима Скилър (SkilleR), е с парична гаранция от 100 хиляди лева, която беше намалена на 50 000 лева.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук