балети

Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристигна у нас, като част от световното си турне за 2017-та година. След като миналата година FLEXX BALLET направи фурор в София, в зала 1 на НДК, се завръща с ново шоу и ще бъде приветстван в няколко български града.

Обичаната класика на руското танцово изкуство, съчетана с най-доброто от съвременна Русия, екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера представя новото шоу на балета.

Спектакълът разказва история за отношенията между мъжа и жената и техните нюанси, обрисувани в отделни сцени. Невероятната пластичност, динамика и движения в танците предават на зрителя съвсем реално човешките емоции– страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Невиждано досега на Балканите, това шоу ще завладее сетивата и сърцата ви.

„Едно от нещата, които ни отличават е използването на видеопроекция. Така заедно с нестандартната хореография постановките стават по-зрелищни и мащабни”, казва Павел Мечко, основател на балета.

19 танцьори сменят над 100 костюма по време на шоуто. А всяко представление е различно заради многото импровизации.

FLEXX BALLET представя спектакъла тази вечер във Варна, а след това ще гостува в Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Габрово.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук