Снимка: junkee.com

Сър Елтън Джон си е купил „един тон“ свещи с мирис на вагината на Гуинет Полтроу, съобщи парфюмеристът на актрисата Дъглас Литъл. Той помогна на Полтроу в началото на януари да направи скандалния аромат, който мирише на интимните й части.

47-годишната актриса създаде свещта с наименованието „Тази мирише на моята вагина“, която се продава в нейния онлайн магазин. При промоцията на новия продукт актрисата разкри, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния облик на свещта.

Свещта е създадена на майтап, както е написано и в описанието на продукта, което гласи:

„Тази свещ започна като шега между парфюмериста Дъглас Литъл и личния ми лекар – двамата работеха върху аромат, когато личният ми лекар избухна и каза, че комбинацията от ароматите „Ъ-ъ ….. миришат на вагина“. От шега, идеята се превърна в смешна, разкошна, секси и красива неочаквана комбинация на аромати“, разказва самата Полтроу.

При тестовия период преди две седмици свещта е била продадена за часове.

Гуинет, която основа своя онлайн магазин Goop през 2008 г., често попада в хрониките за нестандартни предложения, след като преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 долара и вагинални нефритови яйца.

Миналата година пък скандализира обществеността, след като предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 долара, който върви в комплект с черен кожен камшик за 300 долара.

72-годишният сър Елтън Джон е платил по 75 долара за свещ, като точната бройка закупени стоки не се споменава.

„Сър Елтън е един от многото, които искат да помиришат интимните части на Полтроу. Той си купи страшно много от тях и ги е сложил навсякъде в дома си“, разказва Литъл.

Ароматната свещ се продава в онлайн магазина на актрисата – Goop.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук