Тодор Енев
на снимката: Тодор Енев

Капитанът на България за Купа Дейвис Тодор Енев заяви, че целта на лъжите е да се измести фокуса на внимание.

„Изключително съм потресен от писанията в социалните мрежи. Абсолютно няма никаква истина, че БФТенис е отказала помощ или покана за участие на ATP Cup. Явно някои хора целят да изместят фокуса. За мен е по-правилно всички да се концентрираме върху това как да развиваме тениса и как да помагаме на всички подрастващи, както сме се грижили винаги. Оказаха всякаква помощ на момчетата от отбора“, коментира Енев пред Дарик радио.

„Момчетата отидоха във форма в Сидни. Те се подготвяха на националния тенис център. Ние сме ги подкрепили. Предложихме подкрепа аз да съм там“, добави той. „Не е имало никаква молба към нас някой от федерацията да пътува до Австралия. Тези твърдения са абсолютно безпочвени. Няма поети разноски от щаба на Григор Димитров.“

„Искам да поздравя целия отбор за отличното представяне в Сидни. Ние завършихме номер 9 в света. Нека се фокусираме върху този успех, вместо да обвиняваме този или онзи играч. Всички дадоха най-доброто от себе си. Знам каква отговорност е при 1-1 или при 0-1. Не трябва да се нахвърляме върху топ състезателите ни“, каза още Енев.

Свързана новина:

БФТенис отрече излязлата информация, че е отказала да плати разходите на отбора за АТР Cup

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук