Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Снимка: Фейсбук профил

И откриването на мотосезона бе използвано за предизборна агитация от партиите. Във фейсбук се появиха снимки на кандидат-депутатките Корнелия Нинова и Мая Манолова, яхнали мощни машини.

Облеклото на Нинова изглежда по-рокерско, докато Манолова вероятно не е имала  такова и е заложила на черен екип. И двете демонстрират добро настроение.

„Днес се открива мотосезонът. Пожелавам на приятелите, с които през годините сме били в клубовете и на всички мотористи здраве и бъдете внимателни. Нека няма пострадали и жертви на пътя“, написа Корнелия Нинова във фейсбук профила си.

Откриването на мотосезона обаче явно не се оказва събитие, което вълнува много българи. Растящите цени продължават да фокусират вниманието на потребителите на социалните мрежи. Някои вече започват да гледат на скъпотията с чувство за хумор и да съчиняват вицове. Ето един от най-харесваните днес във фейсбук:

В банката:

-Цел на кредита?

-Яйца за Великден.

-Одобрени сте!

Свежо чувство за хумор показа във Фейсбук и известният пловдивски адвокат Стефан Левашки, който разказа в профила си следната история:

„Пътуваме сутринта от летището Бергамо към Милано, екскурзоводът обяснява по микрофона подробности за екскурзията. В това време ми звъни телефонът и ми се изписва стационарен телефон от Плевен. Правя му отказ, звъни отново. Вдигам и чувам – Ало, адвокат Левашки, ваш стар клиент съм, задържаха ме в Плевен, може ли да ми помогнете. Тихичко му обяснявам, че не мога, защото съм в Италия. Получавам отговор – Нищо не чувам, намалете си телевизора“.

Още любопитни новини – четете тук

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук