Гонка, полиция

Екшън като на кино се разигра тази нощ в Централна България. Полицията преследва автомобил в продължение на 200 километра. Водачът на леката кола не спрял на стоп палка на екип от КАТ в Стара Загора.

Автомобилът тръгнал с висока скорост към изход на града, а полицаите го последвали.

Колата се качила на АМ „Тракия” и поела в посока Пловдив. Екип на КАТ от Чирпан също опитал да го спре, но водачът не се подчинил и на техните сигнали.

През цялото време патрулите от Стара Загора преследвали беглеца, като на моменти скоростта достигала близо 200 км/ч.

Преди да достигне Пловдив, автомобилът слязъл от магистралата и поел към Карлово. Подминал града и продължил в посока Казанлък, все още преследван от колата на КАТ от Стара Загора. Полицията в Казанлък завардила всички входове към града, но беглецът отново не тръгнал в очакваната посока. Колата се отклонила южно от Казанлък, към селата Бузовград, Розово, Кънчево и Ръжена.

На този път полицаите успели да му устроят засада и го спрели между Ръжена и село Ягода. Каква е причината за бягството тепърва се изяснява. Има информация, че двама са арестувани, а полицията издирваше трети в района между селата Ръжена и Ягода.

След няколко часа търсене, полицията най-накрая задържа криминално проявеният мъж, избягал от полицията през нощта. Той е арестуван в района на град Мъглиж.

Полицията проверяваше всички коли, преминаващи в района. Около 20 служители на реда и специално обучени кучета търсят избягалия от полицията край Стара Загора.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук