Heidi_tom
На снимката: Хайди Клум и Том Халиц

От няколко месеца Хайди Клум е заедно с музиканта Том Калиц. Сега обаче трябва да се изправи пред много критици за тяхната сериозна разлика във възрастта. За първи път германският топмодел се съгласи да отговори на критиците си.

Вече пет месеца Хайди Клум споделя живота си с младия немски музикант Том Калиц, който е най-известен с това, че е китарист на групата на „Токио Хотел“. Силно влюбените птички не се поколебаха да се изправят пред критиците относно възрастовата си разлика, като официализираха идилията си през май на последния филмов фестивал в Кан.

Между прегръдките и ленивите целувки на червения килим, манекенката с удоволствие показваше пред фотографите цялата любов, която има с приятеля си, 16 години по-млад. Оттогава двамата вече не се крият. Декларации в социалният мрежи и романтични разходки по улиците на Лос Анджелис – двете звезди са решени да живеят своя романс пред очите на всички.

В интервю за списание „InStyle“, топмоделът се съгласи да се върне към тази възрастова разлика.

„Напоследък другите ми напомнят за възрастта ми… Моят приятел е много по-млад от мен и много хора задават въпроси за него. Това е единственото време, когато, изглежда, възрастта ми се вижда на лицето ми и трябва да отговоря – казва звездата, която се опитва да пренебрегне критиците – Не мисля толкова много за това. Просто трябва да имате щастлив живот, без да се притеснявате прекалено много за това, което хората мислят, защото безпокойството ще ви даде още повече бръчки“.

Това бе добър начин да се отговорим с хумор на злите езици. Хайди Клум отпразнува 45-ия си рожден ден миналия месец, а Том Калиц, ще чества 29-ия си рожден ден на 1 септември.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!