Ицо Хазарта - Христо Петров

Русия директно ни каза, че не се интересува от България и от българския народ. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната” – Христо Петров с псевдним Ицо Хазарта в своя Фейсбук профил днес. Причината е спирането на подаване на газ от страна на Русия към България.

Ето и цялото изказване на Ицо Хазарта:

„Днес Русия ни каза директно следното: „Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска.“

Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен – защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен – защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора.

И специално към г-н Борисов – сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем.”

По повод спирането на газа на пресконференция по-късно днес министърът на финансите заяви, че няма да има драстично увеличаване на цената на газа и че към момента проблем с доставките няма.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук