Безразсъдна двойка се е заснела да прави бурен секс, докато се движи по магистрала в самоуправляваща се кола – и признава, че „не препоръчват“ упражнението. Американската порнозвезда Тейлър Джаксън, 19-годишна, предприема автосекскаскадата с гаджето си на предната седалка на техния модел „X Tesla“.

Във видеото, публикувано на порносайт, двойката се разгорещява и отдава на ласки в продължение на десет минути, докато електромобилът им, струващ 98 000 долара, пътува на автопилот.

„По-рано тази година бях на пътуване с приятеля си и той ме помоли да правя секс с него по време на шофиране – каза живеещата в Лос Анджелис Тейлър пред The Register – И двамата си мислехме, че е яко и се шегувахме, че ще го правим отново и ще го пуснем в порносайта. Мислехме, че някой трябва да го е направил вече, но когато потърсихме, не можахме да намерим нито един видеоклип. Няколко седмици по-късно се записах за сметка в „PornHub“ и това видео беше един от първите няколко видеоклипа, които направих.“

„Tesla“ направи електромобил, който има режим „автопилот“, което позволява на колата да се управлява и спира вместо шофьора. Водена от милиардера Елън Мъск, фирмата моли водачите да държат по всяко време и двете си ръце на волана, в случай че нещата се объркат. Санкции слещу нарушителите на преполъката обаче няма и едва ли буди учудване фактът, че по врем на екшъна шофьорът само няколко пъти слага ръка на кормилото.

Клипът – „нарушител“ на Тейлър събра вече 5 милиона мнения, откакто бе качен миналата седмица.

Най-големият порносайт в света публикува екранна снимка на клипа на Тейлър с надпис:

„Докладване до Елън, че няма две ръце на волана с включен автопилот.“

От Tesla не реагирали на искането за коментар от тяхна страна на „горещото“ возене.

 

Илън Мъск
на снимката: основателят на „Тесла“ Илън Мъск

Основателят на компанията Илън Мъск обаче откликна на събитието и заяви, че „както изглежда, има повече начини за употреба на автопилота, отколкото си представяхме“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!