Вече е изяснена е самоличността на двамата убити, открити разчленени и натъпкани във варели в района на  водоема до с. Негован преди 10 дни, съобщи БНР. Полицията обаче още не дава подробности по случая.

МВР провежда от вчера операция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамент на столичния бул „Витоша“, където се предполага, че на семейни начала са живели убитите мъж и жена. Според БНР, по сведения на съседи мъжът е известен сред спортните ни среди от миналото. По непотвърдена информация на NOVA, той е Йордан Атанасов – бивш треньор по борба, дълги години живял и работил в чужбина. Съседи потвърдиха, че не са виждали него и съпругата му Мариана повече от месец.

Мъжът, който е на предполагаема възраст 65-75 години и жената (между 45-55 години) са били застреляни с пистолет калибър 7,65 мм, заявиха криминалисти. Труповете са били разчленени и натикани в бидони, които после са били хвърлени край езерцето до село Негован. Те бяха намерени преди 10 дни. Самото убийство е извършено преди повече от месец.

Има предположения, че може вече да е установена и самоличността на извършителите, но засега това не е потвърдено. Работата на разследващите продължава.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук