Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

49-годишната първа дама на Америка е в чудесна спортна форма и изглежда невероятно. Причината – нейните ежедневни здравословни навици. Въпреки уморителния си график, тя все още е майка на пълен работен ден за 13-годишния си син Барън.

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп
на снимката: президентът Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп

Въпреки че ролята на първата дама не е конфиденциална или строго определена от Конституцията на САЩ, титлата й е обвързана със сериозни отговорности. Ролята на първата дама може да изглежда бляскава и лежерна, но това далеч не е така. Към съпругата на президента има много очаквания. Тя има десетки официални ангажименти, както в САЩ, така и в чужбина, като представляваща президента.

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

Освен това тя е „модерното лице” на администрацията, застъпвайки определени социални проекти и каузи, които допълват политиките на правителството.

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп
на снимката: президентът Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп

Първата дама се радва на огромна популярност и може да повлияе на мнението на нацията. Като модел за подражание, първата дама има силата да диктува модните тенденции – как да се обличат американските жени, как да говорят и да се държат.

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

И докато животът на президента Тръмп е отворена книга, благодарение на Туитър, първата дама Мелания Тръмп избира да остане в сянката на прожекторите. Тя избягва социалните мрежи, което пък изключително засилва любопитството към нея. Какво прави по цял ден? Как поддържа формата си? Как се справя със задълженията си?

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

Денят за Мелания започва много рано – тя става около 5:30. По същото време се събужда и съпругът й. Според „Вашингтон поуст” двойката спи в отделни спални. Ранното й ставане й позволява да изпълни всичките си сутрешни задължения и й дава достатъчно енергия за деня.

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

След това тя започва да прави леки упражнения. Като се има предвид кариерата й на модел, тя поддържа тялото си в отлично състояние с домашни тренировки – с тежести, пилатес и други упражнения.

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

Но тялото си поддържа и със здравословна диета. Според нейно интервю от 2016г., тя яде 7 парчета плод на ден, пие витаминозни смути, яде овесена каша с подправки. От време на време прегрешава с шоколад, сладолед или торта. Любимото й ястие е пиле Пармиджана.

Освен към тренирането и храненето, тя е стриктна и по отношение на грима си. Разкрасителните й процедури отнемат около час и 15 минути, като за красотата й се грижи цял екип от специалисти.

Мелания Тръмп
на снимката: Мелания Тръмп

Мелания Тръмп е против козметичните процедури като Ботокс, вместо това залага на овлажнители и тоник с витамин С, за да поддържа блясъка си.

След всичко това, първата дама отива в офиса си в Източното крило. Там провежда срещите си, обсъжда инициативите си и кампаниите си.

Доналд и Мелания Тръмп
на снимката: Доналд и Мелания Тръмп

В задълженията й е включена и организацията на различни важни събития като държавни вечери, приеми и прочее.

„Вашингтон поуст” съобщава, че първата дама има отлични отношения с персонала в Белия дом, сред които готвачи, икономи и флористи. Тя контролира „домакинството”. Мелания Тръмп е перфекционист и държи дори на най-малките детайли.

Мелания Тръмп, Африка

От време на време, тя обича да си взима почивки, за да освободи ума си от стреса.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук