Мустафа Карадайъ
На снимката: Мустафа Карадайъ

ДПС няма да подкрепи предложената програма и правителство, защото не сме участвали в преговорите за тях. Народът поиска истинска и работеща промяна, а не подмяна. Ние от ДПС искаме промяната да се случи. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той обяви, че парията ще опозиция. 

„Кризите няма да се решат с липса на институции и с анти ДПС риторика и агресия. Ще подкрепим нужните решения в подкрепа на благосъстоянието на гражданите, които гарантират решаване на кризата, възстановяване на демократичните устои на страната, нормалност в политиката, както и прекратяване на всякакви корупционни практики, добави Карадайъ.

Демокрацията се намира в сложен етап от развитието си. Основна задача на НС е да възстанови демокрацията и да се справи с институционалната криза в страната. България има нужда от редовен кабинет. Националният ресурс не е достатъчен. Планът за възстановяване и оперативните програми изостават. Безкритичното допускане на нарушаване на конституцията и законите на страната и грозните прояви на полицейщина ерозират демокрацията и държавността. И не могат да имат никакво оправдание, добави Карадайъ.

Очаквайте подробности!

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук