Карис Зита Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Карис Зита Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

През почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си Карис, за да присъства на шоуто „Dolce & Gabbana“ в Ню Йорк. Двете, майка и дъщеря, бяха ослепителни.

В неделя, 8 април, Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис присъстваха на модното шоу „Dolce & Gabbana alta moda“ в „Метрополитън опера“ в Ню Йорк. Това бе и възможност да се види невероятната прилика между актрисата и 14-годишното момиче. Карис Зита Дъглас /която е и дъщеря на Майкъл Дъглас/ има същия поглед, същите устни, даже и същия нос, както майка си Катрин Зита-Джоунс. Тя е истински копие на майка си.

Една до друга на първия ред на модното дефиле, Катрин Зита-Джоунс и Карис с усмивка следяха моделите. Майката в рокля с черна дантела и копринено бюстие (рокля очевидно е „Dolce & Gabbana“). Момичето бе с блузка разкриваща раменете й, с флорални отпечатъци (естествено D & G), с черен панталони с висока талия. И двете носеха (почти) същите обувки с токчета.

Каква ще е кариерата на Карис Зита Дъглас – кино или мода? Миналия септември майка й придружаваше дъщеря си на дефилето на модния дизайнер Майкъл Корс. Тогава, по отношение на Карис, а също и за сина си Дилън, Катрин заяви:

„Знам че ще е трудно за тях, защото пред тях стоят Кърк Дъглас, Майкъл Дъглас, аз. Но обичат да играят и го правят добре. Така че все още не е ясно какво ще изберат Карис и Дилън – кариера на актьори или кариера на манекени“.

Марката „Dolce & Gabbana“ по принцип има навик да привлича за техните модни подиуми децата на звезди от шоубизнеса. Така например Гейбриъл Кейн Дей Люис – синът на Изабел Аджани и Даниел Дей Люис, Брандън Томас – синът на Памела Андерсън и Томи Ли Джонс или пък Систин и София Сталоун – дъщери на Силвестър Сталоун, вече дефилираха за италианската марка. Може би скоро на подиума ще видим и Карис Зита Дъглас.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук