принц Хари, Кейт Мидълтън
На снимката: принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям

Коледното пазаруване за роднините е трудно и в най-подходящото време, но представете си да го правите, ако те са едни от най-богатите хора в страната. Точно в това положение се оказаха Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, след като се омъжиха в кралското семейство, но явно с течение на времето са им хрумнали някои брилянтни идеи, пише „Мирър“.

Вместо да впечатляват с разточителни, скъпи подаръци, кралските особи явно имат ново правило, когато си купуват подаръци една на друга. Те просто си разменят евтини и чаровни подаръчета, които показват чувство за хумор, вместо лукс.

Херцогинята на Кеймбридж доказа, че знае как да се майтапи, чрез един от подаръците си преди години, който, според сведенията, е бил даже малко „дивашки“.

Принцът, който по това време бил без приятелка след период на „високопоставени“ връзки, получил за Коледа от снаха си известния комплект „Отгледай си собствена приятелка“. Той съдържа малка женска или мъжка фигурка, която, поставена във вода, до 72 часа расте до пълните си размери, а след това, ако бъде извадена, отново спада до първоначалното си състояние.

Опа.

Това свидетелства колко са си близки Кейт и принц Хари, щом може да си правят такива майтапи. Самият той не е чужд на шегите с подаръци – след като преди време подари на майка си – самата кралица Елизабет Втора – шапчица за душ с надпис на жаргон „Животът не е ли кучка?“ /ain’t life a bitch/.

принц Хари, кралица Елизабет II
На снимката: принц Хари, кралица Елизабет II

Последната година Меган Маркъл, вече годеница на Хари, подари на кралицата играчка – пеещ хамстер, която Нейно величество много си хареса.  Същото обожание към играчката изпитвало и едно от нейните кученца порода корги, но това станало ясно по-късно, когато някой с неизвестна самоличност счупи играчката.

корги

Меган и Хари прекараха последните две години Коледа в Сандрингъм с кралското семейство, но тази година се знае, че ще прекарат деня с Дориа Рагланд – майката на херцогинята.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!