Корнелия Нинова и Кирил Добрев
Кирил Добрев, един от големите опоненти на Нинова

Кирил Добрев заяви, че Корнелия Нинова подготвя тежка манипулация на утрешния конгрес на левицата, като целта е пълна разправа с обединената опозиция. Той посочи, че са подменени 100% от преброителите.

Кирил Добрев допълни, че оставката на Нинова е актуална и не е изтеглена след последния конгрес. Прогнозира, че ако тя остане на поста следващите избори ще бъдат катастрофални за БСП.

Очаква се лидерът на партията Корнелия Нинова да направи отчет за свършеното по време на 48-ото Народно събрание.

Социалистите трябва да обсъдят номинации за листите за депутати за предстоящите избори на 2 април и да одобрят коалиционната формула за участие във вота.

„Оставката на Нинова не стои на дневен ред. Няма да бъде преотворен и дневният ред, защото в него не е записана за предсрочните избори, дискусията по темата може да стане в точка разни“, заяви Георги Гьоков.

Заседанието на БСП трябваше да се проведе в неделя, но беше отложено заради откази за регистрация и затруднена зимна обстановка.

Днес БСП се регистрира в ЦИК за участие в изборите. Носим злато, заяви юрисконсултът на левицата пред членовете на изборната комисия. Със 7000 подписи столетницата внесе документите си в изборната администрация.

Нинова не очаква преврат от Кирил Добрев утре. Това стана ясно от коментара на лидера червената партия, след регистрацията в ЦИК за участие в изборите на 2 април.

Опозицията се опитала да провали регистрацията на партията като лично днес Кирил Добрев заплашил, че ще провали регистрацията. Тръгваме към кампания, отсече още тя. Тези вътрешни битки пречели на партията, а Добрев не можел да преживее, че е загубил прекия избор в партията.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук