мравката

Този древен, мистериозен и малко известен хороскоп се състои от 12 тотемни животни, всяко от които управлява определен период от годината, посочват от БГНЕС.

Росомаха (10.12−9.01). Това сладко малко създание е ревностен пазител на своята територия, което няма да толерира нахлуване в притежанията му от непознати. Родените под знака на росомахата са домошари и не обичат да са „център на внимание”. Те се отличават със своята самокритичност, точност и чистоплътност.

Гарван (10.01−9.02). Много мъдра, дълголетна и достойна птица. Тя покровителства тези, които имат добре развита интуиция. Враните са най-прозорливите в славянския хороскоп – имат почти магически умения да предсказват нещата.

Хермелин (10.02-9.03). Това е много сръчно и пъргаво животно. Но в същото време е много хитро. Този тотем е покровител на самоуверените хора, които обичат да нарушават правила и забрани. Тези личности жадуват за възхищение и признание от другите.

Жаба (10.03−9.04). Този тотем дава на своите подопечни способността да се адаптират към всякакви ситуации в живота. Хората жаби са отлични работници и изпълнители. Хората около тях оценяват родените под този знак заради „златното” им сърце, което често може да бъде скрито зад непредставителен външен вид.

Скакалец (10.04-9.05). Родените през този период от годината са активни, оптимистични и весели. Те омагьосват другите с веселия си нрав. Тотемът защитава трудолюбивите, но неспокойни индивиди.

Хамстер (10.05−9.06). Това е много сладък и пестелив звяр. Хамстерите дарява родените под знака му с ефективност. Освен това хората-хамстери са добродушни, приятелски настроени и услужливи.

Охлюв (10.06−9.07). Те са много чувствителни, проницателни и позитивни хора. Хората-охлюви са отлични лидери и знаят как да вдъхновяват и мотивират околните за благородни каузи.

Мравка (10.07−9.08). Тук всичко е ясно: това е покровителят на големите работохолици. Винаги се справят с нещата. Мравката е пестелива, но е много обичана и ценена от приятелите, семейството и колегите си.

Майски бръмбар (10.08−9.09). Тези хора не обичат промяната. Те са бавни, и извънредно спокойни. Притежават завидни издържливост и самообладание и по същество са философи. Именно склонността към самовглъбяване и философстване понякога им пречи да направят успешна кариера.

Бобър (10.09−9.10). Хората, родени под знака на бобъра са обаятелни и с лекота карат околните да се съобразяват и съгласяват с тях. Те са спокойни, уверени, умни и могат много неща.

Куче (10.10-9.11). Това са най-безстрашните и иновативни личности в славянския зодиак. Те са лоялни и държат на думата си. Не са кариеристи или родени за лидери, но винаги ще се притекат на помощ, стига да им бъде поискана.

Мечка (10.11-9.12). Този тотем е покровител на флегматичните и малко мързеливи натури. В същото време хората-мечки са смели и иновативни. Понякога, ако бъдат подценени могат да бъдат коварни. Мечките се справят отлично в живота.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук