Родриго Алвес

Родриго Алвес е на 34г., и е известен като „Човешката кукла Кен” благодарение на любовта си към козметичната хирургия. Вложил е повече от 373 000 лири за различни процедури. До момента той има 51 пластични операции и 103 козметични процедури.

Родриго в момента живее в Лондон, но също така разделя своето време между имотите си както в Лос Анджелис, така и в Марбела.

Споделя, че целта му е обществото да бъде по-добре информирано за пластични операции и различните естетически процедури, като по този начин се надява да помогне да се хвърли светлина върху плюсовете и минусите, които се случват под ножа.

На 21 септември тази година, Родриго Алвес е бил държан на летището в Дубай в продължение на три часа, защото лицето му вече не отговаря на паспортната му снимка.

родриго

Най-новите планове на Родриго са да премахне шест от ребрата си, за да промени пола си.

Пристрастеният към пластичната хирургия се оттегли в Лос Анджелис, където ще му бъде направена операцията. Причината, която мъжът изтъква е, че много силно желае да има слаба талия, за да изглежда по-добре в дрехите си. Така след операцията вместо „човешкия Кен”, Родриго ще заприлича на жива кукла Барби.

родриго алвес 4

За още любопитни материали харесайте нашата ФЕЙСБУК страница – ДЕБАТИ 

Свързани статии:

Моделът, който не робува на естетическите стандарти

 

Фитнес блогърка не обезкосмява тялото си в продължение на година

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук