Как Коста Цонев се учи да играе ръченица? С какви демони се бори Катя Паскалева? Какви шеги пуска мрачният на вид Наум Шопов? Какво е да си на една сцена с Апостол Карамитев, докато десетки почитателки въздишат по него и го чакат пред театъра?

Отговорите на тези и много други въпроси ще даде биографията  на Емилия Радева , озаглавена „Ние, артистите,“ която ще бъде на пазара в края на август.

Емилия Радева е повече от 60 години на сцената, има над 100 роли в киното,  театъра и телевизията, но за първи път събира и подрежда случките, емоциите и срещите си с  някои от най-близките до сърцето й партньори. Сред тях са още Невена Коканова, Гинка Станчева, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова.

„Това е емоционален и безпощаден разказ за времето и неговите герои от сцената и екрана… за техните съмнения, страсти, радости, влюбвания, пороци и тайни“,  споделя редакторът  Георги Тошев.

Кадър от филма „Легенда за любовта“ е избран за корица на биографията. В него актрисата си партнира с Апостол Карамитев.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук