Графа, плаж, зевзеци

Трима столични зевзеци откриха плажния сезон направо на „Граф Игнатиев“, като се настаниха върху „дюна“ от непочистен пясък от ремонта на улицата. Купчината пясък е една от многото, които стоят там със седмици.

Подранилият плажен купон бе оповестен от „Фейсбук“-групата „Забелязано в София“, а видеото и снимката са качени от Гергана Иванова. Надсловът на събитието е: „Когато Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova прави ремонт – направи си плаж!“

Плажуващото трио има пълно плажно оборудване, включително шезлонги и екстри като вентилатор. Разбира се, не са пропуснати и плажните питиета, които дават финалния щрих на истинското парти.

ВИДЕОТО ОТ ПЪРВИЯ ЗА СЕЗОНА ПЛАЖЕН КУПОН – ТУК

Ремонтът на една от най-популярните столични улици се проточи и превърна в сага, чийто край още не е поставен. „Граф Игнатиев“ е отворен за пешеходци, но ограничената проходимост за дълго време постави „в партер“ много от дребните търговци по улицата, които се оплакват от голяма загуба на клиенти.

Столична община и изпълнителят „Джи Пи Груп“ търпят заради ремонта системни критики, а зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев стана клиент на прокуратурата пак покрай решения, свързани с ремонта. Една жена пък се нарани заради стърчащите странични ограничители между трамвайната линия и тротоара, първите от които станаха най-популярни като „перките на акулите“ и после бяха сменени с уж по-безопасни.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук